tirsdag den 25. august 2009

Dyrlægebesøg og lidt hundehistorie

Black skulle til det årlige tjek hos dyrlægen i dag, og meget passende efter han har haft det ubehageligt hele dagen i går.
Han fejler absolut intet, og er en meget fin hund. Han er et flot eksemplar af sin race.
Black flyttede ind her 28. december 2005, lidt over 2 år gammel. Han er fuldt uddannet jagthund, og hans tidligere ejer kunne ikke bruge ham som jagthund, fordi hunden ikke ville apportere, og det er jo ret vigtigt, når man skal fungere som sådan en. Han ville heller ikke gå i åen efter det skudte bytte. Så jægeren kunne ikke bruge ham mere. Og Black flyttede ind her.
Jeg ville ikke have hund på det tidspunkt, for efter 30 år med boxerhunde, ville jeg gerne have en pause.
Black kom, så og sejrede i stor stil.
Han sørger godt for min underholdning...
Utroligt at tænke tilbage i tiden, for før den første boxer flyttede ind her, var jeg meget bange for hunde. Det er gået over.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det godt det gik fint ved dyrlægen. Kenzo skal have hans årlige vaccination i morgen. En labrador er en fantastisk hund - hvor er det godt du fik Black :-)

  SvarSlet
 2. Pyha, det var dejligt, at han er rask igen! Det var sjovt at høre om hans uddannelse som jagthund og din store glæde ved hunde - og ham især :-)

  SvarSlet
 3. Gudskelov, at der ikke var noget i vejen med ham. Ang. hans ankomst til hjemmet, ja så har man jo da lov til at have et standpunkt, indtil man tager et nyt.

  SvarSlet
 4. Anette, Madame og Annette: det var dejligt at høre at alt er i orden hos Black.
  Hunde stikker jo snuden i næsten al ting, så derfor den dårlige mave.
  Og han er til stor glæde.

  SvarSlet