søndag den 26. maj 2013

Blogtræf

I går havde vi et aldeles dejligt blogtræf i Køge.
Vi mødtes tæt ved havnen, og vandrede gennem hele byen til det udvalgte spisested,
Sct. Gertrud, hvor vi fik dejlig mad.
Så vandrede vi (jeg cyklede) igen gennem byen - ud til Kjøge Miniby.
Det er en sjov oplevelse at gå imellem de små huse, der er fuldstændig identisk med husene som de så ud i 1865.
 
 
Da vi havde set nok, tog vi hjem for at se på min have og få en kop kaffe og et stykke kage.
Tusind tak for en dejlig dag til Madame, Monsieur, Donald, Kari og Britt.
Jeg sender speciel tak til Madame, der introducerede mig til blogtræf for "mange" år siden. Det er så skønt at deltage i disse træf, og møde mennesket bag bloggen irl.
 

12 kommentarer:

 1. I lige måde, Kisser, tusind tak for i går! Nu er dagen arkivet under gode minder :-) Det er noget ganske særligt at møde sin blogvenner også i virkeligheden, og næste gang må vi finde på noget i København - gerne inden sommeren er slut.
  Klem og rigtig god søndag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, kunne en dag i august være et passende tidspunkt? Det var enskøn dag i går.
   Klem

   Slet
 2. Tak og i lige måde Kisser!
  Det var rigtig hyggeligt og det var sjovt at se lidt af Køge (full size) og opleve Minibyen.
  Vi må se om det kan lade sig gøre at få lavet et, som Madame også skriver, og så håbe at der kommer flere og oplever det dejlige ved bloggere IRL.
  Knus og god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kari, det va enskøn dag. Vi må snart arrangere et nyt træf. Knus og god søndag aften

   Slet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud og jeg er ked af, at jeg måtte melde afbud. Mon det er muligt at bestille en privat rundvisning i Kjøge Miniby? Min kalender er allerede rimelig fuld de næste par måneder. Men måske næste sommer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jens, det er kun et ord, og vi arrangerer en rundtur både i maxi Køge og mini Kjøge, sådan med privat rundviser. Og det skal være med største fornøjelse. Og ja, vi skal huske at lægge pauser ind i kalenderen, så alle de gode oplevelser kan nå at blive fordøjet.

   Slet
 4. Ville gerne have været med, men var til fødselsdag. Minibyen har vi stået og kigget på gennem lågerne en vinterdag, hvor der ikke var åben. Vi kender ikke rigtigt Køge, men har talt om at den vist er et besøg værd, og ikke kun skal være gennemkørsel når vi skal nordpå, og der er der jo aldrig tid til at inspicere området.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, jeg kan anbefale et besøg i Køge på det varmeste. Det er en ret historisk by. Måske sammen med Ellen, som også gerne ville have været med i går. Der va flere bloggeren, som gerne ville, men var optaget af andre aktiviteter.

   Slet
 5. Det ser ud til at have været en rigtig dejlig dag I har haft. Hvor må det være dejligt at mødes og lære hinanden at kende på en anden måde end via blog/Facebook. Måske det engang lykkes mig at være i Danmark, når der er blogtræf, det ville være dejligt at mødes med jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Annette, ih som jeg også gerne vil mødes med dig. Britt og je g skal til Hals i to uger i september, og hvis du er i det jyske, kunne vi måske arrangere et blogtræf, også med jyske bloggere?

   Slet
 6. Hvor er den flot, modellen af Køge Kirke. Jeg fandt aldrig ud af om den var større, i større skala, end resten af minibyen, men hvis den er, så gør det egentlig ikke noget, sådan som de havde opstillet det. Det symboliserer bare hvor vigtig kirken var i datidens samfund.

  Det var en hyggelig dag! Tak for kaffe og kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Donald.
   Jeg vil dog tro, at kirken er samme størrelsesforhold.
   Køge Kirke var pejlemærke for sejlskibene i gamle dage. Den kan ses vidt og bredt omkring, og specielt ude fra vandet.

   Slet