onsdag den 3. april 2013

Kirkens Korshær

Kirkens Korshær har lige været på besøg hos mig. Tre man høj mødte op, for jeg havde et chatol - arv fra min mor - og en masse porcelæn, jeg ikke har brugt i mere end 10 år. Og andre ting. Det stod bare og fyldte op.
De fik også min halve hund med. Halv hund, fordi tilbage i 70'erne da den første hund flyttede ind på matriklen, ville jeg under ingen omstændigheder have hund, forsi jeg var bange for hunde på det tidspunkt. Demokratiet sejrede. Mand og barn stemte for, jeg stemte imod. Vi var på besøg hos min søster i Jylland, og svoger landmand sagde, at man giver da ikke 2000 kr for en hund. Han fandt en boxerhvalp tilos til 400 kr, og gik jeg med til det køb, lokkede min salig mand med, at vi kunne køre hen til keramikerens og købe der der sæt du blev så vild med. Det bestod af en stor skål og 12 krus, og kostede det samme som hunden. Det var godt at bruge til punch - sådan en halvfjerdser ting - og gløgg ved juletide.
Hunden flyttede ind, og der har været adskillige siden, og de sejrede!
Og min halve hund er flyttet ud.
De 3 mænd takkede af hjertet for alle tingene.
Det er da så sandelig mig, der takker. Tingene kan nu finde et nyt hjem, hvor de måske bliver brugt mere end her.
Vi fik os også en herlig latter sammen.

2 kommentarer:

 1. Sikke en skøn historie om den halve hund, Kisser Det er så dejligt at få ryddet op og skaffe sig af med det, man ikke længere bruger - og ekstra rart, når tingene kommer andre til gode.
  Klem og en god eftermiddag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame: jeg elsker gen brug :-) det er bare så ærgerligt at smide tingene i skraldebøtten. Vi har et velfungerende system her i landet med genbrug, og folk, der gider gå ind i det. Det synes jeg er skønt.
   God torsdag og klem

   Slet