onsdag den 17. oktober 2012

At glædes og glæde sig til

I dag er helt normal fridag, bare fordi jeg er deltidsansat.
Stor glæde.
Solskin og vindstille.
Stor glæde.
Jeg har cyklet rundt i omegnen og en tur på Torvet, hvor der er torvedag, og med hjem kom en gammel ost fra Ostemanden. Uhm, som den smager.
Stor glæde.
Black og jeg har været ude at gå en lang tur i det skønne vejr.
Stor glæde.
Jeg har haft vasketøj ude.
Stor glæde.
Jeg har bestilt billetter til Skyfall - den nye 007. Det er IKKE min genre. Jeg har sendt min salig ægtefælle en festlig tanke, for da vi var meget unge så vi samtlige 007 film. Det er min datter og svigersøns genre. Og det er også Blacks "hundesitter"s genre. Jeg fik 2 biobilletter i fødselsdagsgave, og de duer til Næstved eller Roskildes biografer. Så Blacks hundesitter er inviteret. Vi skal alle 4 se 007 og bagefter finde et godt sted at spise. Jeg gætter på Vivaldi. Der var min datter og jeg på besøg, da hun boede her, og det var skøn mad vi fik.
Jeg glædes og glæder mig.

4 kommentarer:

 1. Det er skønt at glædes og at glæde sig. Det var dejligt at læse om din dag. Jeg har også god erfaringer med restaurant Vivaldi, som vi har i Hillerød.
  Klem og en fin aften til dig!

  SvarSlet
 2. Madame: åh ja, så skønt at glædes og glæde sig. Vi har også en Vivaldi i Køge, og vi besøger den flittigt efter bio-turene.
  God aften og klem

  SvarSlet
 3. Det er en gave, når man kan finde glæaden i ting. Også i små ting. Der er så meget at glæde sig over. Det er bare at åbne øjnene og at mærke efter. Rigtig god dag til dig Kisser.

  SvarSlet
 4. Susanne: helt enig :-) God fredag

  SvarSlet