fredag den 11. november 2011

Noget i luften

en sød romantisk dansk komedie. Ganske underholdende og SUPERgod. Fordi vi i min bifklub elsker romantiske komedier.
Linda P var helt fabelagtig "flabet".

Resume fra Kinos hjemmeside:
Pernille (Line Kruse) har altid haft en helt særlig evne – en mærkelig fornemmelse af, at noget vil ske, så hun starter med hjælp fra sin veninde Sidsel (Linda P.) som clairvoyant, og hendes første klient bliver den charmerende Daniel (Robert Hansen).
Daniel er journalist og er gået undercover, da hans chef - og kommende svigerfar – har sat ham til at skrive en fup eller fakta artikel om clairvoyance. For Daniel og Pernille bliver det kærlighed ved første blik – de opdager det bare ikke selv og har i øvrigt begge kærester.
Daniel er forlovet med den smukke Michelle (Christiane Schaumburg-Müller) og er blevet tilbudt at overtage sin svingerfars magasin kvit og frit efter brylluppet, men efter mødet med Pernille kommer han i tvivl om det liv, han lever.
I mellemtiden har Pernilles kæreste Alexander (Dejan Cukic) langt om længe spurgt Pernille, om hun vil gifte sig med ham. Pernille drømmer om mand og børn og er sikker på, at skæbnen har udvalgt Alexander, men samtidig fornemmer hun, at der er noget i luften…
'Noget i luften' er Michael Asmussens debut som spillefilmsinstruktør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar