fredag den 25. november 2011

Den skønne juletid

Jeg holder så meget af den skønne juletid.
Når jeg først har "overgivet" mig til, at vi har korte dage og lange nætter, er livet i water.
Jeg skød juletiden an sidste week-end med julefrokost.
I morgen skyder jeg videre med julemarkeder i det københavnske.
Der er noget særligt for mig at gå rundt i den gamle by, og når jeg besøger City ved juletid, SKAL jeg hen forbi, hvor min far arbejdede i Kompagnistræde. Firmaet flyttede teltpælene op kort efter min far forlod denne verden, og sidenhen lukkede det.
Min søster og jeg måtte ikke komme i butikken til hverdag, "for far er på arbejde".
Op i mod jul var der åbent den sidste søndag før jul, bare ikke i min fars butik, den holdt lukket, og vi kom med på juleudstilling i den indre by. Det var også eneste mulighed min far havde for at købe julegave til min mor!!. Min fars butik "åbnedes" i ganske kort tid for min søster og mig.
Det skal blive ganske hyggeligt at komme en tur til staden i morgen. Jeg har en liste over hvor julemarkederne befinder sig. Oprindeligt skulle vi besøge Tivoli, men jeg tror vi har fået nok julemarkeder de andre steder.

4 kommentarer:

 1. God bytur, Kisser - det lyder rigtig dejligt! Jeg var lidt rundt og kigge i lørdags. Dejligt at læse, hvad du fortæller!
  Klem

  SvarSlet
 2. Madame: Det skal nok blive en herlig bytur. Jeg glæder mig.
  God lørdag, klem

  SvarSlet
 3. Jeg skal også snart ind til byen på en lille juletur. Jeg glæder mig til at se julepynt alle vegne - men julemarkederne springer jeg helst over! Det er slet ikke noget for mig.... :-D

  SvarSlet
 4. Julemarkeder er både tids- og pengerøvende, men smadderhyggelige.
  God nostalgitur :-)

  SvarSlet