tirsdag den 23. august 2011

Day 17 - On the shelf


Det er ikke mange bøger, der er på mine hylder. Det har der været en gang, men bogsamlingen blev foræret væk (der var arvegods både fra min far og min faster, og DE var bogsamlere).
Jeg låner på biblioteket.
De bøger jeg ejer (og opbevarer for mit barn) er fagbøger (strik, patchwork o.lign).
Et par ordbøger er der også.


Og adskillige ringbind, der indeholder min samling af brevpapir. Jeg har samlet brevpapir i over 20 år, og samlingen rummer kun +/-10.000 sæt. Jeg bruger flittigt af den så godt som hver dag til alle mine pennevenner rundt om i verdenen.

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker at kigge i folks bogreoler - tak fordi vi må kigge i din! Laver du ikke et blogindlæg om dine pennevenner, Kisser - for det er da en spændende historien!
  Klem

  SvarSlet
 2. Jeg siger også tak :-) Og jeg kunne tænke mig at se noget af dit brevpapir. Jeg beundrer folk, som stadigvæk skriver almindelige breve, og ville ønske at jeg selv kunne tage mig sammen til at gøre det lidt oftere.
  Du ønskes en god dag.

  SvarSlet
 3. Madame: velbekomme.
  Det vil jeg da gøre - lave et blogindlæg om mine pennevenner.
  Klem

  SvarSlet
 4. Mosekonen: Jamen, så vil jeg da lave fotos af noget af mit brevpapir. Jeg holder meget af at skrive i hånden. Det er yderst sjældent jeg bruger computeren til det.
  God dag - til dig også

  SvarSlet
 5. Tak for kigget, både i din reol og i det dejlige morgenlandskab. Det er en herlig "blogleg" du har, den er så dejlig med alle forskellighederne. En fortsat rigtig god dag til dig, Kisser.

  SvarSlet
 6. Annette: ja, bloglegen sætter fantasien i gang :-)
  God dag til dig nede sydpå - knus.

  SvarSlet