søndag den 30. maj 2010

Gensyn

Jeg var i god tid til blogtræffet, bl.a. på grund af busafgangene her ude på landet, og også fordi jeg ville ind og gense hvor jeg tidligere har arbejdet.

Det var ren nostalgi at stige af S-toget på Hovedbanegården og vandre ned til gaden for at fotografere huset. Der er stadig en skøn tagterrasse, hvor vi har holdt adskillige frokostpauser og fester.

Det gode gamle Vesterbro er sandeligt blev moderniseret og ligefrem mondænt.
Det er sjovt at tænke, at i overmorgen er det 41 år siden, jeg første gang trådte ind i det hus. Og MAN sagde De til hinanden - kolleger imellem.

6 kommentarer:

 1. Tak for nogle hyggelige timer i går til blogtræffet :-)

  SvarSlet
 2. Leif: TAK i lige måde. Det var ganske hyggeligt :)

  SvarSlet
 3. Er det licenskontoret, Kisser? Ja, jeg kan også huske, man sagde De til hinanden :-)

  SvarSlet
 4. Madame: ja, det er det lige præcis.

  SvarSlet
 5. Kisser, hvor har det været dejligt at læse dine indlæg siden sidst. Jeg håber, at du er sluppet af med myrerne, de er så pokkers irriterende at have indenfor. For at par uger siden kom der 2 stk. spadserende nydeligt efter hinanden på stuegulvet, hvordan de er sluppet herop aner jeg ikke, men heldigvis har jeg ikke set nogle siden. I sommerhuset var de på terrassen i enorme mængder og størrelser, det brugte vi utrolig megen tid på, når vi var der ☺.
  Jeg kan også godt huske, da man sagde De til hinanden på jobbet og hvor drillet jeg blev, da jeg skiftede job til et sted, hvor man ikke kendte til De´s.
  Hernede er man stadig meget De´s, det anses for eksempel for utroligt uhøfligt, ikke at sige De til en ældre person og mange vil helst tituleres med De i forretninger og på restauranter. Jeg føler, at jeg er en ren oldsag (hvad jeg selvfølgelig også er ☺), når jeg bliver tituleret med De. En fortsat rigtig skøn dag til dig og Black.

  SvarSlet
 6. Annette:ja myrerne er gået hjem til sig selv igen.
  Jeg synes, engelsk er så skønt, for der en ingen du og De.
  Tænk, at Holland holder sådan på formerne endnu. Jeg kan jo ikke spørge mine pennevenner om netop det, for det er jo svært at forklare på engelsk.
  Der er jo noget af de danske, der hænger godt ved hos dig,når du gamle "oldsag" bliver ældre ved at blive tituleret De. Smile.

  SvarSlet