tirsdag den 4. maj 2010

Blod

Når jeg kommer hjem, bliver jeg hilst meget hjerteligt velkommen af Black.
I går da jeg kom hjem fra første arbejdsdag efter en skøn ferie, var velkomsthilsenen nøjagtig den samme som den plejer at være. Dog med en ekstra tilføjelse... der var hul på Blacks hale, så han blødte. Den megen logren resulterede i hvide skabslåger og en hvid væg blev farvet røde - i halehøjde.
Vi skal en smut til dyrlægen i aften, ikke på grund af hullet i halen, men fordi jeg tror han er ved at udvikle en ny hot spot på det ene bagben.
Hot spot er noget djævelskab.

4 kommentarer:

 1. Uha, jeg ved slet ikke hvad hot spot er, men det lyder ikke rart. Godt du kan komme til dyrlægen med Black i aften!

  SvarSlet
 2. Det lyder ikke rart. Har lige læst om hot spot - har han haft det i lang tid? Og hvad er nu det med halen?? Mange hilsner til jer begge.

  SvarSlet
 3. Madame: hot spot er en hudlidelse, stafylokokker. Den kaldes også furunkulose. Black havde hot spot sidste år oppe ved hovedet, og det er en langvarig proces, med daglig vask med skrap shampo og klorhexadin bagefter - med gummivanter på, for det kan smitte.

  SvarSlet
 4. Anette Black har haft det ca 1 uges tid. Jeg er begyndt at give ham andet kød - han har fået en del svinekød - nu får han kun kalkun, kylling og fisk. Fisk gider han ikke rigtigt, men når der ikke er andet i skålen, kan han godt.
  Hot spot kan jo godt være en allergireaktion, så vidt jeg ved.
  Jeg ved mere i aften...

  SvarSlet