onsdag den 27. maj 2009

Forrude og tandlægen

Hm! En travl bilist skulle fra inderbanen til yderbanen i en vis fart i går morges, og der lå altså en sten på hans vej, og den ramte min forrude med en rakets fart og et ordentlig smæld. Resultat: flot stjerne i min forrude. Og jeg blev SUR.
Jeg aftalte med autoglasrudefirmaet, at jeg kunne kigge forbi i dag, så de kunne vurdere om de kunne reparere den eller der skulle ny i.
Jeg kørte hen til der, hvor jeg troede de boede og undrede mig over, at der var stablet en masse ting op inde i hallen. Jeg kiggede så ordentligt efter, og et VVS-firma er flyttet ind på adressen. Øh.. så skulle jeg jo til at tænke, hvor er det dog lige, jeg har set, MIN reparatør nu boede.
Hukommelsen hjalp mig godt, og jeg har fået en tid i eftermiddag, og ruden kan godt repareres.
Heldigvis.
Senere på dagen havde jeg en aftale med min tandlæge om et almindeligt eftersyn. Der var en plumbe, der skulle udskiftes, og jeg er blevet sart på min gamle dage og skal bedøves! Både tandlægen og jeg fandt aldrig ud af hvad der skete, men jeg blev "underlig" - med hvide læber og rystelser i maven. Det gik dog over, jeg fik ny plumbe og gik en tur rundt i Køge by. Ganske rart. Var et smut inde hos Sykassen, der flytter den 30. maj og har tilbud på symaskiner. Jeg ønsker mig nemlig en ny overlockmaskine. Jeg tænker stadig.
Senere på aftenen blev jeg træt og faldt i søvn på sofaen - med en chokoladeskilpadde i hånden!! Jeg er ved at vaske tæppe lige nu!

1 kommentar:

  1. Ny overlocker. Køb den dog!!!
    Tænk ikke, køb den.

    SvarSlet