fredag den 30. december 2016

Små huer og GODT NYTÅR

Jeg kan godt lide de sociale medier, specielt når svigerinden liker et link til Innocent og det gode initiativ, de har sat i gang.
Det går ud på at strikke huer til de små Innocent juiceflasker, som er af plastik.
Huerne vil blive sat på flaskerne i efteråret 2017.
For hver solgt flaske går der 2 kr. til Røde Kors og deres ensomhedsprogram - primært her i landet.
Huen, som på billedet ovenover, skal være 5 cm bred og 5 cm høj.
Der ligger nogle søde og sjove opskrifter på deres hjemmeside.
Huerne skal bare være afleveret senest 31. juli 2017.
Mon ikke der kan produceres et stort antal her?
Ideen startede i England for ca. 10 år siden. Der er nu 10 lande med i projektet, og til dags dato er der strikket - og solgt huer - for ca. 35 millioner.
Det føles godt i solar plexus at strikke de små huer, for der er mange mennesker i vores eget land, der har det svært med både ensomhed og nærhed og så meget andet trist.
Jeg holder meget af at strikke - både til børnene ude i verdenen og til/for mennesker i vores eget land - og der bliver flettet mange gode og positive tanker ind i strikkeriet, i håb om at de gode tanker rammer rette sted og kan give lidt mere optimisme i livet.

Jeg vil ønske alle der læser her

GODT NYTÅR

9 kommentarer:

 1. Det lyder meget sjovt, men jeg tror jeg får knopper af at sidde med så lille et arbejde - men det er selvfølgelig hurtigt overstået, og 35 millioner er da en slags penge :-)

  SvarSlet
 2. Ehhh - og godt nytår til dig, selvfølgelig!

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare små og fine de huer, og du gør noget godt for andre mennesker. Det er en vigtig samfundsopgave at bidrage til kampen mod ensomheden. Og ja 35 millioner er mange penge; der skal sørme strikkes mange små huer for at nå derop.

  Og så selvfølgelig godt nytår til dig også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Hanne, der er flere formål i projektet - støtte til et godt projekt i samfundet og min hang til strikkepindene, og så kunne beundre de små bitte huer. De er bare så nuttede.
   Godt nytår til dig.

   Slet
 4. En sød og venlig ide, håber det kan hjælpe dem, der er alene :-) Jeg vil også ønske dig rigtig godt nytår og håbe, at strikkeglæden blomstrer i 2017, så vi kan få nedbragt lidt lagergarn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, godt nytår - åh ja endelig.... at lagergarnet kan blive nedbragt.

   Slet