onsdag den 30. november 2016

Julefrokost

jeg var til julefrokost i går sammen med 31 andre søde kreative damer.
Frokosten var god gammeldags dansk julefrokost.
Fra at være absolut ikke-tilhænger af madlavning er jeg vendt "på en tallerken" siden jeg blev pensionist til at være tæt på passioneret til madlavning.
Jeg så et program om Claus Meyer i TV for nogle dage siden, hvor maden nærmest skal eksplodere i munden på en - af en vidunderlig oplevelse. Det kan jeg helt tilslutte mig.
Til denne julefrokost jeg var til i går var der ikke meget "eksplosion", jeg blev dog mæt (rugbrød og æg og lidt ost mætter godt). Næste år tager jeg selv mad med.
For samværet er så skønt.
Jeg er en smule spændt på hvad vi kan få at spise i London, når vi om kort tid smutter derover - familien og mig". Heldigvis spiser svigerinden næsten på samme måde som mig.

4 kommentarer:

 1. Hellere kvalitet fremfor kvantitet - men det gælder vist ikke det traditionelle danske julefrokostbord :-) London er jo et mekka af fantastiske muligheder for lækker mad - måske du skulle lave lidt research på forhånd? Ha en dejlig aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, ja tak til kvalitet.
   Det var ikke nødvendigt med research, for der var masser af gode vege-restauranter - også for kødspiserne.
   Og jeg var et smut i I KNIT LONDON :-) Nåede desværre ikke ud i LOOP.

   Slet
 2. Der er to millioner vegetarer i London. Mindst. Der er i hvert fald mange, og der er således muligheder på alle restauranter for dig, vil jeg vove at påstå.
  Det er da heldigt, at det er en tallerken, du er vendt på, når det nu drejer sig om madlavning ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det var det rene mekka :-) med maden.
   Tihi :-)

   Slet