fredag den 14. december 2012

Juleferie

Min juleferie er lige startet, og varer kun til 7. Januar 2013. Bagefter er der kun få uger, så bliver jeg ikke-arbejdsramt. Det bliver godt nok lidt af en omvæltning, for jeg har været i fuldtidsarbwjde hele mit liv - altså med undtagelse af det sidste halve år på deltid. Ferien startede med et besøg i HI- FI klubben i Køge og med hjem kom et skønt lydanlæg. Udover at ku gi lyd fra sig kan det også en hel masse andet som kræver læsning af brugsforviringer. I første omgang skulle jeg bare lige lege elektriker og af-isolere højttaler ledningerne. Jeg savner min elektriker i sådanne tilfælde og beklager dybt hans exit-dette liv. Men jeg har gået i en god skole, og ku selv. Lige nu spiller anlægget med den skønneste lyd - måske en anelse højt (det skal jo testes), og jeg ser frem til 3 ugers ferie uden at skulle tænke på vækkeur og lignende.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye anlæg :-) og rigtig god ferie.
  Knus
  Mette

  SvarSlet
 2. Kisser, hvor bliver det skønt, både med de 3 ugers ferie og at du stopper med at arbejde. Black vil helt sikkert nyde, at have mor hjemme hver dag (pånær når du er på farten ☺).

  Hvor er der sket meget hos dig under mit fravær, Rømø, Ribe og Madrid samt nyt møblement og musikanlæg, hvor er det dejligt alt sammen.
  En rigtig dejlig weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Uh kender kun alt for godt det der med teknikken, der kræver grundige studier af den medfølgende brugsanvisning. Det er ikke lige mig - jeg sætter skidtet til og trykker på samtlige knapper og ser, hvad der sker ;o)(og bagefter aner jeg ikke, hvordan jeg gjorde) Men tillykke med anlægget og med den dejlige lange ferie - håber du nyder begge til fulde
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Rigtig god ferie, Kisser - det lyder dejligt, at den varer lige til den 7. januar! Og snart kan du også glæde dig over at have din fulde frihed.

  Tillykke med det nye lydanlæg og klem ...

  SvarSlet