fredag den 30. marts 2012

Hjemkomst

Jeg skal hente Black i dag.
Han har været i døgnpleje hos en god ven, fordi jeg har været travlt beskæftiget med besøg på Riget hele ugen (5-6 timer pr. dag), og har passet mit arbejde on and off sådan meget flexibelt.
Der har været meget kedeligt og stille her uden Black hund.
Jeg ved at gensynsglæden ingen ende vil tage.
Jeg ved også, at Black er blevet forkælet ud over alle grænser. 4 lange gåture om dagen. Her tilbydes kun 2 - og en stor have.
Det har dog givet ro i sjælen bare at kunne være væk fra hjemmet mere end min egen grænse på 10 timer.
Det har været nogle lærerige, oplevelsesrige, humørfyldte og meget energikrævende dage. Og tid til eftertænksomhed i de stille alene aftentimer.
Det har sandelig også været begivenhedsrigt at køre igennem København på næsten alle tider af dagen. Jeg finder det ganske morsomt - som gammel københavner - at kunne finde erfaringen som bilist frem fra "dengang".
Det er også inspirerende at få billeder frem i pandelapperne fra begivenheder tidligere i livet.
Udsigt over byens tage fra Rigets 15. etage


I går kom der billeder - da jeg kørte på Jagtvej over Nørrebrogade - og jeg kiggede op til fødeklinikken, hvor mit barn blev født. Olga Limschous fødeklinik. Jeg er selv født samme sted. 

6 kommentarer:

 1. Ja der er vist en hund der garanteret bliver ellevild ved gensynet med dig. Dejligt at tingene kan flaske sig på den måde du beskriver;-)

  Jeg er også københavner og oplever det samme med genkendelse og minder når jeg en enkelt gang er i hovedstaden. Bare det at se dit foto af Søerne fik billederne frem på min indre nethinde.

  God dag til dig
  Knus Majbrit:)

  SvarSlet
 2. Majbrit: Jeg glæder mig også...
  Skøn fredag til dig
  Knus Kisser

  SvarSlet
 3. Det har i sandhed været nogle begivenhedsrige dage. Helt anderledes rytme, tanker og så uden Black. Det er altså mærkeligt at være uden hund, når man er vant til det selskab. Svært at undvære!

  Dejligt at han kommer hjem i dag.

  SvarSlet
 4. Du har haft meget at se til, og Black bliver helt sikkert lykkelig, når han kommer hjem igen. Sikke nogle dejlige billeder du har taget!

  Klem og god weekend til dig, Kisser.

  SvarSlet
 5. Megan: det har været ganske anderledes, og det sætte tanker i gang.
  Han er hentet og gensynsglæden var enorm.
  Han er meget tilfreds med at være hjemme.

  SvarSlet
 6. Mdame: ja, jeg har haft travlt. Black er meget tilfreds med at være hjemme igen - mig ligeså.
  God week-end og klem

  SvarSlet