torsdag den 12. januar 2012

En drøm

Jeg plejer sjældent at kunne huske mine drømme.
Jeg drømte en drøm i nat, jeg stadig kan huske, for latteren bobler stadigvæk.
Jeg tror jeg har grinet i søvne.
Mine briller har glidende overgang, og i drømmen var der een, der havde vendt stængerne, så læsefeltet sad i toppen af glasset. Det havde jeg meget sjov af i  drømmen, for jeg gik rundt og viste alle mine sjove briller, og alle gik rundt med smil på og latteren boblende.

6 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med en drøm, der får latteren til at boble :-) Jeg glemmer hurtigt mine drømme, med mindre jeg straks skiver dem ned. Klem og en skøn torsdag til dig!

  SvarSlet
 2. Madame: dejligt med latter:-)
  God torsdag og klem

  SvarSlet
 3. Nattlige drømmer er spesielle greier. Selv har jeg hatt marerittlignende drømmer gjennom flere netter nå. Feberdrømmer er ikke til å spøke med. Men å kunne le i drømmene -og i ettertid, høres flott ut. Ha en flott dag!

  SvarSlet
 4. Liv Hege: Uha, feberdrømme er ikke rare.
  Ha en fin dag og klem:-)

  SvarSlet
 5. Man skal arbejde for at huske drømmene - hvis man vil huske dem! Men somme tider er der nogen, som dukker op efter man er vågnet, og jeg gætter at det er historier, som har større betydning for én, eller noget som man finder vanvittig morsomt. Det er som om bevidstheden synes at det er et frirum, en tilstand, hvor man accepterer at der er noget ud over det sædvanlige, som betyder mere for én end den daglige trummerum :)

  SvarSlet
 6. Donald: ja, det kan være hårdt arbejde at huske sine drømme.
  Drømmeland er lig med mulighedernes land, her kan alt ske :-)

  SvarSlet