mandag den 13. juni 2011

Duer

Duerne her på matriklen virker ret tamme. De var lige før de trådte mig over tæerne her til morgen, fordi de spiser hvad der falder ned fra foderør, - foeder hus og fuglekuglerne.
Jeg er TRÆT af dem, når de flyver ind på min terrasse, som er overdækket og "sidedækket" med glas. Det duer (!) ikke, at de ramler ind i ruderne, for de kan miste livet af det. Og jeg har fortalt dem, at så skal jeg samle dem op, og DET ER SVÆRT.

4 kommentarer:

 1. Flyvende rotter, som en kollega kalder dem.
  Dem er vi (heldigvis) ikke så belastet af.
  Men jeg bytter gerne med min lille mus i bryggerset ;0D

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt den talemåde, Kari refererer, men ligesom rotter kan duer være nogle udmærkede dyr, enten det er som naturens håndlangere eller til (rotte-)forsøg eller til post-uddeling (brevduer) eller væddeløb.

  Jeg havde for en måned siden en død fasan på mit dørtrin - ja det var ikke nemt at samle den op. Mange bloggere ville have spist den, men jeg må indrømme at jeg ikke var glad for tanken om at plukke den! Så jeg lod den gå til ræven. (Eller måske var det naboens glubske hunde? ha!)

  Du bliver nødt til at sætte noget klistermærke eller papir på glasset - bare lidt, så det giver fuglen en ide om at der er noget!

  SvarSlet
 3. Kari: Jeg vil ikke bytte. Jeg tror, jeg beholder duerne.

  SvarSlet
 4. Donald: Jeg ville heller ikke kunne have plukket fasanen. Det var ræven, der fik den!!
  Duerne flyver ind på terrassen gennem døråbningen, når jeg kommer ude fra haven...

  SvarSlet