søndag den 19. september 2010

Biografklub Danmark

Jeg har meldt min bif-klub ind i Biografklub Danmark.
Vi er 3, så vi får det til 75 kr. pr. snude. Og biografbilletterne til det halve.
Nu har vi jo set Hævnen, som er en del af programmet. Der er stadig 6 film tilbage og vi har valgt Danmarkspakken også. Den fulgte gratis med ved medlemskabet. Og stadig billetter til halv pris.
Og jeg er sikker på, at vi kommer til at se alle filmene.
Jeg tvivler på, at vi ville have set dem alle sammen, hvis vi ikke havde tilmeldt os biografklubben.

6 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig smart, og det er så hyggeligt at gå i biografen. Før i tiden så jeg film stort set hver uge, men nu bliver det kun en sjælden gang. Alt for sjælden... ;-)

  SvarSlet
 2. Mia: det er så supergodt at gå i biografen. Det store lærred og lyden er gode ingredienser - og så at være sammen med 2 gode veninder er en stor sidegevinst. Skønt at have nogen at dele oplevelsen med.

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig god ide, Biografklub Danmark. Min mor er også medlem og får virkelig set en masse gode film. Jeg er lidt misundelig, MEN jeg kommer altså ikke afsted til det hele. Selvom jeg er helt enig i, at gode film skal ses i biografen. Det er en helt speciel oplevelse.

  Hævnen vil jeg dog se! Hvad synes du om den?

  Klem til dig og klap til Black :-)

  SvarSlet
 4. Megan: Jeg kan anbefale Hævnen på varmeste. At se følelserne afspejlet i ansigterne på børnene er ganske fantastisk. Det er bestemt en film i den gode ende af skalaen. Det er mere end ren underholdning.
  Klem

  SvarSlet
 5. Vi har sprunget Biografklub Danmark over de sidste par år (efter flere års medlemskab), fordi vi ikke syntes, at udbuddet var godt nok. Men i år er vi hoppe på igen - for det ser ud som en god sæson ;-)

  SvarSlet
 6. Bente: ja, jeg synes også godt om udbuddet.

  SvarSlet