søndag den 4. juli 2010

Doven

Hvor er det dog dejligt at være doven.
Alle døre og vinduer står åbne i denne aftentime. Det er noget af det bedste, der findes: vindstille vejr og lunt alle vegne.
Det halve af Danmark holder ferie. Min ferie ligger langt ude i fremtiden. Den kommer, når det meste af Denmark er på arbejde igen.
Jeg holder ferie i august, og det har jeg gjort lige siden min datter gik ud af skolen.
Det er en stor fornøjelse at køre på arbejde uden de sædvanlige køer på motorvejen, så det er lidt som at holde ferie. Der er også fredeligt på jobbet. Alle holder jo ferie.
Black og jeg er lige kommet hjem fra en strandtur. Vi sopper. Selvom Black er labber, er han absolut ikke en vandhund. Det er jeg heller ikke. Jeg ville ØNSKE, at jeg var. Stor respekt for vandet - det har jeg i hvert fald. Jeg har gået til svømning så mange gange, og må nok indse, at jeg aldrig nogen sinde i dette liv lærer at blive vandhund. Jeg lider af stor vandskræk.
Men jeg lider af noget andet: lattermild.
I fredags var jeg med min datter og svigersøn i Cirkusrevyen, og jeg fik sandelig rørt lattermusklerne.
For ikke ret længe siden var jeg i Moulin Rouge i Paris og se et fantastisk show. Cirkusrevyen og Moulin Rouge kan absolut ikke sammenlignes - det er 2 vidt forskellige ting.
Cirkusrevyen kommer dog ind på en fin førsteplads i mit univers - for jeg kunne grine. Dejligt livsbekræftende.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det smart, at du holder ferie lidt forskudt for de fleste - det har jeg slet ikke tænkt på. Men du har det netop fredeligt på jobbet og på vejene. Og så var det dejligt at læse om Cirkusrevyen! Jeg har vist kun set den et par gange, men også moret mig herligt :-)
  Ha' en dejlig sommeraften, Kisser!

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Madame: der lå nogle reklamer på stolene derude i dyrehaven, og jeg er ved at bestille billetter til næste års revy.
  Det er blevet en god tradition at datteren min og svigersønnen drager Klampenborg og ser revyen. For - hvad giver man manden der har alt? Min svigersøn ønsker sig aldrig noget, når han har fødselsdag i den kolde januar, og så får han billetter til revyven.
  Sommeraftenen fortsætter så det er en ren fryd.
  Nyd den.

  SvarSlet
 4. Her hos os går vi også helt ind for oplevelsesgaver! Det er da en supergod idé, at du giver svigersønnen en tur i Cirkusrevyen.
  Jo tak, du kan tro, der nydes :-)

  SvarSlet
 5. Den med den manglende trafik går jeg 100% ind for ;-)
  Det er den største fordel ved at holde ferie i september, som vi skal i år. Men det er også længe at vente...

  Tak for flere pariserbilleder - hvordan fik du taget alle de billeder hos LV, hvis det var forbudt at fotografere?
  Jeg er helt enig i, at priserne er helt vildt høje og modsvarer ikke helt udseendet - jeg ville ikke have den slags tasker eller andet tilbehør, selv om jeg havde pengene til det - men smag kan man som bekendt ikke diskutere.

  SvarSlet
 6. Ellen: uha, september er længere væk end august.
  Jeg fotograferede på livet løs, indtil der kom en vagt og sagde, at det måtte jeg ikke. Han konfiskerede dog ikke mit camera eller bad mig slette de billeder jeg havde taget.

  SvarSlet
 7. Jeg er med på sopning ☺. Jeg elsker vand og forventer hvert år, at jeg i vinterens løb har glemt hvor bange jeg er for det, men nej.
  Jeg er også med på den lattermilde ☺. Helt sikkert.
  Hvor er det dejligt for dig, at trafikmængden ikke er stor på denne tid. Hvordan med turisterne? Har de ikke overtaget vejene eller er du på farten, før de har nået at stå op.
  En rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 8. Annette: turisterne går vist først i seng, når jeg er på vej på job :)

  SvarSlet