torsdag den 24. juni 2010

Skt. Hans

Det er ikke nemt at fotografere katte. De forstår ikke ordren: SIT Sjuske - opr. pjuske - er ca. 15 år og har hele sit liv været blind på det ene øje, men hun klarer sig ganske fint.
Vi kom ikke til bål, fordi...
Ham her den lille på billedet havde brug for en barnepige hos mormor og morfar, mens mor var ude med vennerne.

8 kommentarer:

 1. Nåh pyt, der kommer jo mange andre Sankt Hans aftener. Et barnepige job på sådan en lille krudtugle er heller ikke det ringeste, man kan blive udsat for ☺.
  Jeg glemte at skrive i min sidste kommentar, at La Fayette stormagasinet ser utroligt imponerende ud. Der skal jeg nu have husherren lokket med ind, ved næste Pariserbesøg, selv om det nok ikke lige vil høre til en af hans første prioriteter ☺. En dejlig solskinsdag til dig, Kisser.

  SvarSlet
 2. Annette: han er en skøn lille krudtugle, Denniz.
  La Fayette er flot og et besøg værd.
  Solskin fra DK til NL.

  SvarSlet
 3. Det er nu da heller ikke noget dårligt "bytte" for en Skt Hans aften. Hvor ser han skøn ud!! Dejlige bilelder af kattene.

  SvarSlet
 4. Puha - bagud. Igen.
  Tak for alle dine dejlige pariserbilleder - man er jo næsten dernede igen :-) ... kunne rigtig godt lide billedet af manden, der kom ud af muren.

  Der er virkelig mange, der forveksler yngling med yndling - jeg plejer at forklare det lidt lig dit eksempel med, at yndling er noget med at ynde/holde af og at yngling kan holdes sammen med yngre.

  Den lille gut ville jeg da også hellere være sammen med, fremfor at gå ud og se på bål.

  Er i øvrigt helt enig i, at når vi alligevel ikke holder Sankt Hans på årets længste dag, kunne man da lige så godt bare lægge den i den weekend, der ligger tættest på.

  SvarSlet
 5. En sankthansaften med den lille fyr her og et par katte lyder bare dejlig :-)

  SvarSlet
 6. Anette: det var helt OK et bytte.

  SvarSlet
 7. Ellen: tak for din gode kommentarer.

  SvarSlet
 8. Madame: da Denniz sov kom kattene op og lagde sig i skødet på mig :)

  SvarSlet