tirsdag den 7. august 2012

Indkøb og aflevering!!

Jeg glemte at fortælle om det sidste sted vi var på indkøbsturen i går.
Vi sluttede af hos Ide Møbler.
Jeg har længe ville have et nyt spisebord til mit køkken, og det skal være hvidt. Det jeg har nu er i fyrretræ med bordben, der har været igennem en drejebænk.
Min bror har arvet et smukt gammelt skrivebord med stol fra mig, så jeg mangler absolut et bord til mit hobbyrum på førstesal - primært til at klippe stof på.
Vi vandrede rundt i Ide Møbler en rum tid, og lidt af den gamle følelse kom op til overfladen, hvor langt "barnet" nu kunne gå. Hun kan gå kilometervis nu UDEN at blive forpustet. Det er så underligt og nyt - og godt.
Jeg (vi) fandt et spisebord, der passer i størrelsen, og at det så er på tilbud - med 4 hvide stole - gjorde det ekstra attraktivt. Fnis, det har hollandsk udtræk, så det kan blive flere meter langt, hvis jeg får brug for det.
Jeg får det leveret, for det er altså begrænset hvor meget der kan være i min lille Panda.
Leveringen - går ind som en delleverance af mine reoler. Flot - og tak til møbelfirmaet. Desværre havde de ikke flere på lager, så jeg skal vente til uge 36.
Jeg kiggede også på et arbejdsbord til hobbyrummet, og fandt ikke rigtig det jeg søgte.
På vej hjem snakkede vi om det nye og det gamle, og pludselig.... det gamle bord bliver da bare malet hvidt og kommer på førstesalen, så har jeg et glimrende klippebord. Dog skal jeg bare have hjælp til at trække det ud i fuld størrelse, for der ligger en plade under bordpladen, og jeg har aldrig haft kræfter til at folde bordet helt ud.
Og jeg skal have gang i patchwork damen, for der skal hynder til stolene.
Og fruen i huset skal ud at finde en ny lampe til det nye spisebord. De to der hænger over det gamle, er bare så - de skal skiftes ud.
I øvrigt er her meget stille.
I dag er vi kun Black og mig - for et par dage.
Jeg har kørt Z på Riget - der er 6 ugers kontrol. Jeg var med de første par timer derinde, og alle prøver ser ganske fine ud. Undtagen vægten, men den har vi - min datter og jeg - styr på, for vi holder dagligt regnskab med kalorieindtaget.
Jeg vil vove det ene øje og påstå, at det er sværere at tage på end det er at tabe sig?

6 kommentarer:

 1. Sikke da du får købt møbler. Det er skønt! Dejligt at få nyt :)

  Jeg tror du har ret. Det kan være svært at tage på og i særdeleshed efter sygdom. Men din datter kan vel få noget diætistvejledning?

  SvarSlet
 2. Anette: ja, der er meget der har trængt til udskiftning. Når jeg nu ikke vil skifte boligen ud, må jeg skifte indholdet :-)
  I første omgang gælder det for min datter om at få kalorier indenbords, senere kommer den rigtige fordeling, og hun er selv ekspert på området og ved godt hvad hun skal spise. Der skal i hvert fald gå et godt stykke tid, før hun skal snakke med "autoriteter" - efter opholdene på Riget.

  SvarSlet
 3. Det er så dejligt at få lidt nyt til hjemme! Jeg håber, du kan fodre Z med gode sager, som sætter sig på sidebenene - men jeg tror, du har ret i, at det er sværere at tage på end at tabe sig.
  Klem og en skøn onsdag til dig!

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se dine nye møbler. Men jeg er helt uenig i det med vægten, at tabe sig er meget svært, men for mig ryger den nemt op. Når Zette ikke har kvalme mere tror jeg hendes vægt stiger.

  SvarSlet
 5. Madame: Z bliver stopfodret med det hun lige har lyst til :-)
  Glæder mig også til al det nye.
  Klem

  SvarSlet
 6. Britt: Set fra den vinkel, har du ret. Jeg skulle jo nok have skrevet, at når BMIet er under 16, er det svært.

  SvarSlet