torsdag den 19. maj 2011

Rosa Moreno

Rosa Moreno med Anders W. Berthelsen var på lærredet i Køge Bio i aftes, og jeg var at finde på stolerækkerne.
Anders W. Berthelsen hører til blandt mine favoritter og han gjorde det godt i filmen.
Det var god underholdning.

Kort resume fra Køge Bios hjemmeside:
"Thomas er taget til Brasilien på ferie, men sandheden er en anden. Thomas har et kæmpe savn i livet - han vil gerne være far. Han har fået afslag på adoption fordi han er homoseksuel, men i Brasilien har han hørt, at man kan købe sig et barn.
Snart befinder han sig på kanten af loven. Derude hvor han slet ikke kan bunde, men så møder han en kvinde og intet vil nogensinde blive som før. En smuk historie om uventet kærlighed, længsel og livets sande værdier!"

Efter filmen kørte vi hjem til mig, hvor en SKØN jordbærtærte stod og ventede. Jeg har i flere uger gået forbi bageren dagligt og kigget langt efter jordbærtærterne, og endelig fandt jeg en anledning til at købe en. Den smagte så jeg hørte englene synge - og der er et stykke tilbage, som jeg kan glæde mig til i eftermiddag.

2 kommentarer:

  1. Han er bare go', ham Anders.
    Jeg vil huske titlen, så jeg kan købe den på dvd - er ikke så god til at komme i biografen, for dér kan jeg ikke sidde og strikke mens jeg ser film ;-)

    SvarSlet
  2. Det lyder som en varm anbefaling - det er dejligt at at læse! Mærkeligt nok kommer den ikke til vores biograf i Frederiksværk.
    Klem og ha' en god solskinsdag!

    SvarSlet