onsdag den 1. juli 2009

Sygetransport

Felix havde brug for en sygetransport til at fragte sig til dyrlægen. Han var blevet opereret om søndagen og skulle have skiftet forbinding.
Her sidder Felix og venter på at få sin snor på, så vi kan komme ud at køre til dyrlægen. Det nederste af forbindingen er en blå sok med latex i hundepotestørrelse. Jeg havde sådan nogle sm gymnastiksko som barn!! Det er kun ganske få år siden.Vi skal op ad denne lange smukke havegang for at komme hen til bilen.
På vej ud af lågen. Han har fået Blacks sele på, for i min bil kører hunden med sikkerhedssele.
Da han kom ind i bilen, havde han nær snust det hele "halvt ihjel", for den lugter jo af Black, hans legekammerat.
Her er vi så hjemme igen, efter besøget hos Mette dyrlæge. Uden forbinding. Såret var ganske fint, så der skal bare sok på.
Jeg måtte trække lidt på smilebåndet, for dyrlægen henvendte sig meget til mig. Min pusling blev lidt "mopset", for det er hendes hund. Hm, mon ikke det er fordi hun ser så ung ud? og når hun nu havde sin mor med, er det da mest naturligt at dyrlægen henvender sig til moderen??? Ti-hi.I dag har jeg haft en underlig oplevelse. Jeg får tilsendt de sidste nyheder fra lørdagsavisen på mail, og der var en overskrift der særligt fangede min interesse. "Dyrlæge skudt!" Tænk, så er det Mette dyrlæge, der er blevet skudt i går af sin mand. Han skød sig selv bagefter.
Tragisk skæbne.

1 kommentar:

  1. Godt det går bedre med Felix. Tragisk med dyrlægen. God dag:)

    SvarSlet