lørdag den 1. april 2017

Drømme - dagdrømmeri

Jeg drømmer - i vågen tilstand.
Om det sydfranske og sløvt tempo.
Bare fordi jeg har lige betalt sidste del af min ferie i næste måned.
Yogaferie i en hel uge i St. Raphael - tæt på Nice.
Det går ikke med det dagdrømmeri.
Jow, det gør det jo nok  - bare en anden dag.
Jeg skal lave meget mad igen i dag.
For hen under aften ankommer venner fra nær og fjern.
Og de er nok sultne.
Jeg har jo selv valgt at det skal være sådan - at holde fødselsdag over nogle gange.
Det er i hvert fald sidste gang i dette liv, at jeg selv gør det hele.
Hvis jeg holder flere af de runde og halvrunde fødselsdage, bliver det ude i byen.
Menuen i dag bliver:
Hygge velkomstdrink - bobler.
Gazpacho
Flødestuvede kartofler (fra vildmosen og med piskefløde)
Kold kartoffelsalat
Couscoussalat
Grøn salat med bl.a. avocado, mango og kiwi
Broccolisalat (med bacon i en skål for sig)
Og for kødspiserne:
Marineret mørbrad
Ovnstegt laks
Roastbeef
Jeg har en skinke mere på lager, den gemmer jeg til svigersønnen til en anden god dag.
Focacciobrødet blev bagt i går, og det smager så skønt. Sammen med det mørke rugbrød, som smagte så skønt lunt med koldt smør.
Desserten er IS - ordentlig is.
Kaffe med cognac og baileys og selvfølgelig chokolade.
Jeg må vist hellere komme i omdrejninger.
Nyd lørdagen.

3 kommentarer:

  1. Uhm, det lyder meget lækkert.
    Fordelen ved at holde fødselsdag i etaper er, at du får talt med alle dine gæster. Ved en stor fest er der stor fare for, at man ikke kommer hele raden rundt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, jeg har prøvesmagt det meste af det, og UHM der er godt.
      Det er umuligt at få snakket med alle ved en stor fest.

      Slet