mandag den 13. februar 2017

Menu

Bloggen er en god hukommelse, og når nu madlavning er blevet en passion i min høje alder, skal jeg da også bruge min blog til at skrive menuer til alle mine gæster.
I dag har jeg haft frokostgæster, og menuen var:

karrysild
røget laks
æg, rejer og avokado (i små kugler)
rødspættefiletter
kartofler - til en skøn kartoffelmad
(cherrytomater og agurker)
forskellige oste
guf (rigeligt) og bastogne småkager

I lørdags var menuen:
marineret mørbrad
små kogte kartofler
broccoli
rodfrugter: persillerod, pastinak, gulerod og  rødbeder - forkogte - og bagefter i ovn med olie, timian og rosmarin (egen avl)
Fredsfisk - det er kogte pastinakker i skiver, paneret og stegt på panden
grøn salat: iceberg salat, avokado, ananas, sharonfrugter, frisk spinat, kiwi, valnødder, et par ting mere jeg ikke kan huske - og overhældt med caesar dressing fra NORMAL efter behag.
Is til dessert.


3 kommentarer:

  1. "Fredsfisk" - det er et navn, jeg kan lide - især når det gælder ny brug af den gode pastinak.

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, det er alternativ til fiskefiletter. Fredsfisk bliver også nogle gange benævnt krigsfisk, fordi det spiste man under 2. verdenskrig.

      Slet
    2. God historie, som jeg vil gemme til et "fun fact", når jeg skal lave fredsfisken.

      Slet