fredag den 23. december 2016

Angry bird og GLÆDELIG JUL

En enkelt Angry Bird blev det til - til min svigersøn.
Det næb ser godt nok stort ud, og det bliver ikke lavet om.
"Stegen" til min datter og mig er færdig - heldigvis tåler den at blive varmet op.
Jeg fandt en ny opskrift på nettet, og det er altid skønt med forandring.
Hovedingredienserne er selleri, porrer og brune svampe - og valnødder.
Har lavet den et par gange før, og det smager ret godt.
Egentlig synes jeg den er bedre kold end varm.
Da jeg var kødspiser, synes jeg altså også, at flæskesteg var bedre om morgenen (når jeg smurte madpakker) end til aftensmad, varm.

TIL SLUT
GLÆDELIG JUL TIL ALLE I BLOGLAND.



6 kommentarer:

  1. Jeg er også vild med koldt kød ☺ Håber vegetar postejen kommer til at smage ☺ og så endnu engang glædelig jul ☺

    SvarSlet
    Svar
    1. Lene, den gør den - jeg har smagt den, for jeg lavede dobbelt portion.
      Glædelig jul til dig og dine også.

      Slet
  2. Jeg ønsker dig en rigtig dejlig højtid.

    "Stegen" ser skøn ud, og jeg mindes den slags, fra de 10 år jeg selv var vegetar.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak i lige måde, Hanne. Håber du får et skønt ophold på højskolen :-)

      Slet
  3. Lidt forsinket - men velment God jul og godt nytår.
    Jeg forsøgte mig med en lignende pate et år med vegetargæster, men jeg synes ikke helt, den lykkedes for mig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak i lige måde Conny :-)
      "Stegen" var god.

      Slet