lørdag den 16. april 2016

Planlægning osv

Planlægning er det halve arbejde og det gode værktøj den anden halvdel.
Altså - arbejdet gør sig selv.
Nå ikke.
Min planlægning til forskellige begivenheder i den forgangne uge har været helt i top.
Værktøjet til samme begivenheder det samme.
Og en ihærdig indsats - og jeg sidder lørdag eftermiddag og trives særdeles godt med udfaldene.
I morgen skal jeg holde forsinket fødselsdag for en skøn familie.
Planlægningen var helt på plads.
Rengøring - også for mit barn uden immunforsvar - er overstået.
Alle indkøb er overstået.
Menuen er også på plads.
Tilbage er bare at nyde resten af lørdagen, og lave noget mad i morgen.
Vi skal have hjemmebagte boller med hjemmelavet syltetøj af forskellig art (bær af egen avl), og en KRINGLE indkøbt hos bageren.
Lidt senere står den på laks, flødestuvede kartofter, salat, broccoli, hjemmebagte flutes, og MAGNUM IS.
Dovenskaben må gerne sejre - også med tanke på hvad gæsterne godt kan lide.
Jeg er blevet lidt sær på mine gamle dage - jeg holder mest af det hjemmelavede, for så ved jeg hvad der er i af ingredienser.


2 kommentarer:

  1. Så har jeg været sær i mange år, for jeg kan også bedst lide at vide, hvad der er i! Mad skal være "hjemmelavet", som det hedder nu om dage. Jeg kokkererer ikke så meget, men når jeg endelig gør, skal det være ordentlige råvarer - helst økologisk. Jeg har en lille Døgnnetto lige om hjørnet, og de har et flot udvalg af økologiske varer.

    Det lyder til at være en rigtig festmenu. Velbekomme jer.

    Nu må du have en dejlig lørdag aften.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hanne, det er jo det bedste med det hjemmelavede (og økologisk).
      De nød maden.

      Slet