onsdag den 15. april 2015

Krigsfisk - og nu benene op

Det frivillige arbejde kaldte på sine medarbejdere i dag.
Vi kan bedst lide at være 3 i cafeen - lave mad, servicere og oprydningen.
Dagens menu var krigsfisk!! (pastinak skåret i passende stykker, kogt let, paneret i melklister og rasp og stegt på panden), frittata, hjemmebagt rugbrød, blandet salat og rødbede-chokoladekage.
Der var kun få krummer tilbage, og jeg vil gætte på vi har lavet 35 portioner, som vi har langet over disken.
Det smagte bare så godt alt sammen, og vores kunder synes sandelig det samme.
Det er så dejligt at få ros for sin madlavning.
OG NU HAR JEG BENENE OPPE i sofaen, for holddaop, som de bliver trætte de ben.
Vi havde fået gratis en stor kasse pastinakker og rødbeder, så vi har fået lidt med hjem.
Jeg tænker, jeg en af dagene vil lave lidt flere krigsskibe til fryseren.
Jeg tror nok, at de har fået deres navn under sidste verdenskrig, hvor der var knaphed på varer....

2 kommentarer:

  1. Sjovt navn til sådan en ret, og hvis man googler den, kommer der kun din side frem og så en masse om rigtige krigsskibe :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lene, jeg har rettet navnet, for jeg huskede forkert. Jeg har set opskriften på Jens Drejers blog, og det hedder altså krigsfisk. De smager ganske godt :-)

      Slet