fredag den 23. januar 2015

Maddag

Madlavning sådan til hverdag er ganske uinteressant.
Det sker, at ånden kommer over mig, og så bliver der lavet mere end til en dag.
Klidmoster har en inspirerende blog, og hun havde opskrift på falafler.
Så jeg lavede falafler i går til en hel uge.
De fleste bliver frosset ned.

Sådan gode gammeldaws frikadeller lavet af kyllingekød til BLACK.
Når man er kødspiser, skal man have kød.
Jeg synes, at det er ret interessant at opleve det at producere de gode gammeldags kødretter ligger på rygraden. hos mig. Jeg laver dem jo ikke til hverdag mere.
Har trods alt været vegetar i 32 år nu eller mere.
Måske nok fordi det var mig der lavede mad i det første mange år, min Finn og jeg var gift.
Senere fik jeg jo min egen kok, og nød det.
Så Black fik frikadeller i går, og der er også til mange dage. Også til frysemad.
Det er kun et yderst lille supplement til hans tørfoder. 

Desserten var lune pandekager med is.

Tilbehøret til falaflerne var rå spinatblade, persille og cherrytomater - hældt godt over med olie.
Det er den eneste måde, jeg kan lide spinat på - de rå blade.
Og bagefter - godt mæt.

5 kommentarer:

  1. 32 år som vegetar er sørme længe, men det er jo også superlækkert, smukt udseende og sundt, så der er ikke noget at sige til det. Selv var jeg med i ti år, men under en rejse til Thailand syntes jeg, det var rarest at spise wokretter med kød, og så fortsatte jeg med det, da jeg kom hjem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hanne, ja, kødet vokser i munden på mig og har altid gjort det, så er der jo ingen grund til at spise det. Det samme med risengrøden som barn, så det blev jeg fri for :-)

      Slet
  2. Sejt med frikadeller til hunden, der må være en heldig og forkælet en af slagsen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Husmor, ja, Black er en anelse forkælet :-)

      Slet
  3. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvarSlet